picture-26003
picture-26002
picture-26005
picture-2600
picture-26004

Klanten aan het woord


Jos vindt in no-time zijn weg in een nieuwe organisatie, waarbij hij met een toegankelijke en menselijke benadering invulling geeft aan zijn opdracht. Jos is in staat om los te komen van de heersende overtuigingen in organisaties en brengt zijn aanbevelingen zuiver en consistent over.


Jacco Pronk | Programmamanager Maatschappelijke Effecten |


-----------------------------


Ik heb Jos als afdelingshoofd Bestuur- en managementondersteuning leren kennen als een benaderbare, resultaatgerichte leidinggevende. Hij heeft een hands-on-mentaliteit en denkt graag kritisch mee om processen en producten nog beter te maken. Daarbij schuwt hij het niet om gevoeligheden aan de kaak te stellen, indien dat noodzakelijk is om vooruitgang te bewerkstelligen. Jos communiceert op een heldere, transparante manier. Hij gaat altijd uit van de eigen kracht en talenten van collega’s. Ik heb met veel plezier samengewerkt met Jos.


Eline Morsink | Trainee |


-----------------------------


Na een enerverende teambuilding dag op basis van persoonlijke drijfveren en teamscan, heb ik met Jos gesproken over een vervolg op deze dag. Bijzonder om te ervaren dat medewerkers met de nodige scepsis de dag in gaan om daarna met veel enthousiasme verder te willen op de ingeslagen weg. De wijze waarop Jos de teambuilding dag aanpakt is verhelderend, herkenbaar en leerzaam. Inzicht in onze persoonlijke drive en die van onze collega's is voor het team van grote waarde voor de onderlinge samenwerking.


Hans Burger | Teamleider |


-----------------------------


In mijn toenmalige rol als loco - secretaris, heb ik Jos leren kennen als een betrokken, ter zake kundig afdelingshoofd Bedrijfsvoering en transitiemanager Sociaal Domein. Gericht op het bereiken van het overeengekomen resultaat, met oog en respect voor alle betrokkenen. Jos houdt de ontwikkeling en het belang van de verbinding steeds scherp in het oog. Een prima zaak !


Jeanne Segers | Loco Gemeentesecretaris |


-----------------------------


Jos is een prettig gesprekspartner die dankzij zijn uitstekende analytische vermogen de problemen helder in kaart weet te brengen. Vervolgens weet hij de mensen in beweging te krijgen om samen aan concrete verbeteringen te werken. Jos heeft daarbij een plezierige manier van doorpakken. Hij heeft een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en een scherp oog voor de relatie tussen zijn opdracht en het grotere geheel. Met zijn werkwijze boekt hij concrete resultaten.


Marcel M.J. Diepenmaat | Teamleider |


-----------------------------


Jos noemt zich organisatiecoach, ik vroeg mij eigenlijk af, hoezo coach, hoe kan dat, organisaties coachen? Ik heb enige maanden met Jos samengewerkt, het is mij nu geheel duidelijk. De term dekt volledig de werkwijze van Jos. Jos pakt op, analyseert en pakt aan, samen met de betrokkenen. Gaat geen hobbels uit de weg, sterker nog, waar anderen neigen te stoppen gaat hij door. Jos weet lastige opgaven op een win win wijze te formuleren. Hij maakt de doelen van de medewerkers, de collega's en niet van hem zelf. Jos pakt door ook als het moeilijk wordt. Ik heb hem grote veranderingen en verbeteringen zien bereiken in een lastige context. Samenwerken met Jos was voor mij een leerzame bijzonder plezierige ervaring! Ik beveel Jos van harte aan!


Carel Otto Prins | Afdelingsmanager |


-----------------------------


Jos was Programmamanager Organisatieontwikkeling in onze gemeente. En daaraan heeft hij op een prima wijze invulling gegeven. Professioneel, resultaatgericht, maar zeer zeker ook mensgericht. Hij heeft prima sturing gegeven aan projecten en processen die gericht zijn op verbetering van onze interne beheersing. Daarnaast heeft hij zijn brede kennis en ervaring bij ons ingezet om een goede organisatiestructuur neer te zetten. Inmiddels heeft hij deze taken overgedragen aan een interne programmamanager die verder kan bouwen aan onze organisatie. Als u een ervaren programmanager zoekt die uw organisatie helpt bij het zetten van noodzakelijke stappen in veranderingsprocessen, dan kan ik Jos van harte aanbevelen. Neem gerust contact met me op als u daarover meer wilt weten.


Gertjan Rozendom | Gemeentesecretaris |


-----------------------------